SZABADIDŐ − ELŐADÁS   
Bonnie & Clyde - Nyári fesztivál
Bonnie & Clyde - Nyári fesztivál

IVAN MENCHELL - DON BLACK - FRANK WILDHORN:
Bonnie & Clyde
musical

június 29. és 30. (szombat és vasárnap) 20.00
Margitszigeti Szabadtéri Színpad

Az örökzöld gengszterlegendából készült népszerű Brodway-musicalt tavaly mutatta be Magyarországon először a Szabad Tér Színház. A nagy sikerre való tekintettel idén a Margitszigeten látható a Bonnie & Clyde!
Bonnie és Clyde híres-hírhedt gengszterszereleme körül már akkor hatalmas kultusz keletkezett, amikor az elvadult gyilkos szerelmespár tagjai, Bonnie Elizabeth Parker ésClyde Chestnut Barrow még aktívak voltak. A sajtót és a közbeszédet élénken foglalkoztatta az őket övező minden kis mozzanat, valósággal ünnepelték őket, haláluk után pedig gyorsan legendává váltak. A Warren Beatty és Faye Dunaway főszereplésével készült, mára kultikussá vált, 9 Oscar-díjra jelölt film, valamint a legendás életepizódok alapján készült el 2011-ben a sikergyanús Broadway-musical, mely az eredeti történethez és annak utóéletéhez hűen keveri a különböző műfajokat: a zene, a mozgás és az érzelmes prózai jelenetek mellett filmes bejátszások gazdagítják nemcsak a látványt, hanem a történetet is.
A Szabad Tér Színház bemutatója.
A Music Theatre International (Europe): www.mtishows.eu céggel kötött szerződés alapján a Hartai Zenei Ügynökség közreműködésével kerül színpadra a mű.


Bookmark and Share
Margitszigeti Szabadtéri Színpad, Budapest
Esemény időpontja
   Június 2019
19.06.29. 20:00 (Szo)19.06.30. 20:00 (Va)


© Copyright 2001-2019 Ticketportal HU kft. All rights reserved. Version 9.03
WebDesign, Web & SEO : DeNAX